Doreen Das
Op een belangrijk keerpunt in mijn leven zocht ik
"iets met beweging, dansen"
 vooral zonder pasjes leren want daar komen dan in mijn hoofd opvattingen voorbij zoals bijvoorbeeld: ik moet het goed doen

Biodanza bood mij die mogelijkheid: het was een thuiskomen. De vrijheid, geborgenheid, veiligheid, vertrouwen, affectiviteit en juist ook het speelse en het onderzoeken. Dat heb ik in de loop van de tijd ervaren. Genieten van het voelen van mijn lichaam, van wat zich daarin afspeelt en hoe je daar expressie aan kunt geven. 

 

Biodanza is een van de vele manieren in de weg naar bewustwording en van persoonlijke groei. Wat het voor mij zo bijzonder maakt is dat het uitgaat van bekrachtiging, van positiviteit, van jezelf en de ander toestaan om via dans, muziek en de groep te onderzoeken en te ontwikkelen. 

 

Ik heb veel vertrouwen ondervonden: dat ik als mens precies goed ben zoals ik ben. Dat alle maskers die we nodig denken te hebben, eigenlijk niet nodig zijn. Door keer op keer deze bevestiging te krijgen, in contact met mezelf en de anderen in de groep, ben ik steeds meer in staat dit vanuit een diep gevoel van binnen zelf zo te beseffen en daarmee kan ik het weer doorgeven aan anderen.

 

 

Dus hierbij mijn warme uitnodiging om mee te komen dansen……